Sunny Guys Weblog Items
Systeem Sunny Boy
Systeem Mastervolt 600
Totale productie

Opbrengsten SunnyReports

Informatie Zonnepanelen
LED verlichting
Weerfoto's
Sunny Guys Drachten
Contact
 

Wat u moet weten...
Subsidie
Aanvragen

Indienen
:
:
:
Agentschap
Agentschap
Agentschap
 

http://www.agentschapnl.nl/

 
Energieleveranciers
Eeasyswitch
Energiemaatschappijen
Eneco
Essent
Greenchoice
Nuon
Oxxio
 

http://www.nuon.nl

 

http://www.greenchoice.nl

 
Links
Info Zonnepanelen
Mastervoltsolar
jSunnyreports
Met De Zon

Mijn Zon

Milieucentraal
Opbrengst van Jelle.J.Talsma
Opbrengst van SolarJoy
Ons PV- Systeem
PV Output
Photovoltaic Geo. Info. System
Subsidie Milieu Centraal
Video's voor zonnepanelen
Zonnemarkt Nederland
Zonnepanelen Leveranciers
Zonne Energie Awizon
Zonstraal BelgiŰ
Zonstraal Forum
Zonnepanelen info Nederland
Zonnepanelen informatie Site

Voeg url toe..
 

http://zonnemarkt.nl/

 
LED Verlichting
Euro part
Glimp
Led verlichting

Led voordeel

Light Well
Miniin the box
Philips ED lampen

Voeg url toe..
 

http://www.led-verlichting.nl/

 

http://www.philips.nl

 

Waar schijnt de zon !

 

Wolken radar Nederland

 

Buienradar.nl

SunnyBoy 2500 | << Eerder gepost >>

 
Gepost op zondag 8 september 2013

We zijn inmiddels een jaar verder met de zonnepanelen. We zitten nu al onder de waarde waar we mee begonnen zijn. Dit komt ook mede door dat we nog een uitbreiding hebben gedaan inmiddels van de panelen, maar dat kon men zien op de website. We zijn zeer tevreden over de panelen. Ze doen goed hun werk, en natuurlijk hoe meer zon des te beter. Ons maximum was een keer 16 kWh met deze panelen. Toen was het ook prachtig weer.

We zijn inmiddels zelfvoorzienend in de elektriciteit. We hebben natuurlijk ook al energie besparende verlichting inmiddels. Kortom het voldoet allemaal prima.

Week 37 | zondag 8 september 2013, 13:45 uur!


 

Gepost op zaterdag 8 september 2012

Het is vandaag een week geleden dat de zonnepanelen zijn geplaatst. De grafiek geeft het verloop en de opbrengst van deze week.

Een week later staat de ferrarismeter 2 kWh in de min. We begonnen met 082920 vorige week zaterdag maar nu staat de meter op 082918 kWh. We hebben natuurlijk wel stroom verbruik in deze week. Dus uiteindelijk hebben we 2 kWh terug geleverd.

We kunnen de omvormer ook uit lezen zodat je de waarden in grafieken kan tonen. Dit hebben wij ook gedaan en dat wordt bijgehouden, dagelijks, wekelijks net hoe het uitkomt. Jullie kunnen dit volgen door op de volgende link te klikken : Sunnyguys uit Drachten

Week 36 | zaterdag 8 september 2012, 13:45 uur


Dit is het display van de SunnyBoy om 13:55 uur. Dit gaat lekker snel zo. Uiteindelijk hebben we vandaag (zaterdag 8-9-2012) 4,5 kWh bespaard.
 

Week 35 | zaterdag 1 september 13:45 uur


Dit is het display van de SunnyBoy om 13:55 uur. Dit gaat lekker snel zo.
Uiteindelijk hebben we vandaag (zaterdag 1-9-2012) 6,3 kWh bespaard.

 

Gepost op zaterdag 1 september 2012

Het resultaat van deze 1ste. Opbrengst vanaf 13:45 uur tot zonsondergang is terug te lezen op deze grafiek hieronder. Totaal is dit ongeveer 6,3 kWh.


 

Gepost op zaterdag 1 september 2012

http://www.click-fit.nl/


Download pdf handleiding : ClickFit Montage Systeem voor Schuindak met dakpannen

 

Download pdf handleiding : Solfix zonnepanelen montagesysteem voor platte daken
 

Gepost op vrijdag 27 juli 2012
Zonnepanelen | Geleverd door Zonnemarkt Nederland

Vandaag zijn de onderdelen geleverd van de zonnepanelen, letterlijk voor de deur. Wij waren niet thuis. De afspraak was zaterdagmiddag. Maar door een interne communicatie fout zijn ze dus eerder gekomen.
Onze buurvrouw heeft het pakket in ontvangst genomen. We waren even in Smilde om de voortgang van de mast te bekijken. We waren ook binnen 40 minuten weer thuis.

Het pakket is compleet, nu een datum prikken dat alles gemonteerd en ge´nstalleerd kan worden... en leveren maar... Klik hier voor het vervolg van de werkzaamheden Zonnepanelen | Geleverd door Zonnemarkt Nederland.


 

Gepost op maandag 2 juli

Juist nu duizenden mensen hun aanvraag voor subsidie voor zonnepanelen in willen dienen, is de website van agentschapnl.nl niet bereikbaar vanwege een technische storing.

Elke burger kan zich vanaf vandaag aanmelden via de website van AgentschapNL voor subsidie voor
de aanschaf van zonnepanelen. Maar nog voor negen uur kampte de website al met een technische storing waardoor het onmogelijk was om via DigiD gegevens in te voeren. De inschrijving zou vanaf negen uur van start gaan. Op de website was lang de melding te lezen dat er een technische storing was, maar later op de dag lag de gehele site er uit.

Woordvoerster Nicole Wegman van AgentschapNL kon Webwereld nog niet vertellen waar de storing door ontstaan is. "Vanochtend voor negenen waren wij de website nog aan het controleren, toen wij bemerkten dat er een storing was." Dat sluit volgens Wegman in ieder geval overbelasting van de site door massale belangstelling voor de subsidie uit als reden voor de storing.

'Keihard aan het werk'
Wegman: "Op dit moment zijn wij keihard aan het werk om alles weer draaiende te krijgen, dat is onze eerste prioriteit. Wij adviseren iedereen dan ook om zich later op de dag nogmaals aan te melden op agentschapnl.nl. We behandelen alle aanvragen op volgorde van binnenkomst."

Er is een bedrag van 22 miljoen euro gereserveerd door het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Innovatie om de aankoop van zonnepanelen door particulieren te stimuleren. Volgens Wegman blijft dat bedrag beschikbaar totdat iedereen de kans heeft gekregen om zich aan te melden. De inschrijvingstermijn eindigt op 28 december dit jaar.
 

U kunt op dit moment wegens drukte niet inloggen in het eLoket van Agentschap nl.
Probeer het later nog eens.
U wordt automatisch doorverwezen naar het portaal van Agentschap nl.
Klik
hier als u niet automatisch wordt doorverwezen.

Onze excuses voor het ongemak.

 

Gepost op zondag 17 juni
Zonnepanelen | Geleverd door Zonnemarkt Nederland

Energie wordt elk jaar duurder en om het milieu te stimuleren hebben wij ook besloten om zonnepanelen te nemen op ons dak. De oriŰntatie van ons dak is het zuiden wat uitstekend geschikt is voor zonnepanelen.
Na een onderzoek zijn wij gekomen bij Zonnemarkt te Almere.

Zie voor meer informatie over hoe en wat bij  Zonnemarkt.

Ze hebben een plan voor ons gemaakt en kwamen op 10 panelen uit.
Dit geeft een jaaropbrengst van ▒ 2300 kWh.

We hebben een 3D tekening gemaakt met de plaats van de panelen. De schotel die we hebben moet ook verplaatst worden i.v.m. eventuele schaduw die op de panelen komt. Het plan ligt klaar en kan uitgewerkt worden. Hieronder een afbeelding van hoe het gaat worden. Meer nieuws en foto's volgen....

http://zonnemarkt.nl
 

ZM Solar M-250
 

SMA Sunny Boy 2500HF

Waarom zonnepanelen van Zonnemarkt?

Zonnemarkt levert kwalitatief hoogstaande zonnepanelen en complete zonnestroom systemen voor een gegarandeerd lage prijs! Met ons volledige assortiment aan zonnepanelen en ons deskundig advies helpen wij iedereen, die op een voordelige en duurzame manier op de energierekening wenst te besparen.

Hoe werkt zonnestroom?

De zon produceert 10.000 maal de totaal benodigde hoeveelheid energie per jaar. Daarom is zonne-energie de ecologisch verantwoorde oplossing voor de voorziening in onze energiebehoeften. De zon is een hernieuwbare en zuivere energiebron. Zonlicht wordt door zonnepanelen onmiddelijk omgezet in elektriciteit. Deze electriciteit is gelijkstroom, door het gebruik van een omvormer wordt deze elektriciteit omgezet in wisselstroom die direct gebruikt kan worden door elektrische apparaten!

Zonnepanelen
De
zonnepanelen worden bij voorkeur naar het Zuiden en in een hellingshoek tussen 15░ en 50░ op het dak geplaatst. De zonnecellen in uw zonnepanelen zetten het invallend zonlicht rechtstreeks omg in elektriciteit.

Omvormer
De zonnepanelen produceren gelijkstroom. Deze gelijkstroom wordt via een
omvormer omgezet in wisselspanning, zodat die direct gebruikt kan worden door al uw elektrische apparaten.

Meterkast
U gerbuikt uw eigen groene stroom en al het overtollige stroom zal het elektriciteitsnet ingevoed worden. Uw meter registreert deze teruglevering en zal (in het geval van een meter met draaidschijf) terugdraaien.

Bron:
Zonnemarkt

Wat u moet weten:

Subsidie

http://www.agentschapnl.nl

Aanvragen
http://www.agentschapnl.nl

Indienen
http://www.agentschapnl.nl

Uitgelekte details Subsidie
http://www.greenem.nl

   

SunnyBoy 2500 | << Eerder gepost >>

   
   
 

http://sunnyguys.vakantieweblog.eu